Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/9310
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | GÜNNEÇ, Çağatay | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-07T08:31:30Z | - |
dc.date.available | 2023-06-07T08:31:30Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11547/9310 | - |
dc.language.iso | tr | tr_TR |
dc.publisher | ISTANBUL AYDIN UNIVERSITY INSTITUTE OF SOCIAL SCIENCES | tr_TR |
dc.subject | : Enkapsülasyon | tr_TR |
dc.subject | Kitosan | tr_TR |
dc.title | GOJİ BERRY EKSTRAKTININ KİTOSAN İLE ENKAPSÜLASYONU VE ANTİMİKROBİYAL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ | tr_TR |
dc.type | Thesis | tr_TR |
Koleksiyonlarda Görünür: | Tezler -- Thesis |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
10344147.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.