Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/646
Başlık: DNA Mikroarray ve Real Time PCR Yöntemleri ile Bazı Et ve Et Ürünlerinde Tür Tayini İncelemesi.
Yazarlar: ÖZPINAR, Haydar
TEKİNER, İsmail Hakkı
Anahtar kelimeler: Et ve Et Ürünleri
Yayın Tarihi: 2013
Atıf: 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi Antalya
URI: http://hdl.handle.net/11547/646
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
245-252.pdf1.25 MBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.