Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/646
Başlık: | DNA Mikroarray ve Real Time PCR Yöntemleri ile Bazı Et ve Et Ürünlerinde Tür Tayini İncelemesi. |
Yazarlar: | ÖZPINAR, Haydar TEKİNER, İsmail Hakkı |
Anahtar kelimeler: | Et ve Et Ürünleri |
Yayın Tarihi: | 2013 |
Atıf: | 5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi Antalya |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/646 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
245-252.pdf | 1.25 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.