DSpace@İHÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu --- Anadolu BIL Vocational School Of Higher Education
→
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
Göz at
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu koleksiyon içinde ara:
Güncel Gönderiler
Başlık:
Karideslerde Bozulma ve muhafaza
Yazar:
VARLIK, Candan
;
BOSTAN, Kamil
;
URAN, Harun
Tarih:
2012
Başlık:
Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın
Yazar:
AKSU, Harun
;
AKSU, Filiz
;
Nassasra, G.I.A
Tarih:
2012
Başlık:
Effects of Treatment with Chitosan Combinations on Microbiological Growth During Cold Storage of Raw Shrimps
Yazar:
BOSTAN, Kamil
;
VARLIK, Candan
;
SİVRİ, Nükhet
;
ALAKAVUK, D.
;
BİNGÖL, Enver Barış
;
URAN, Harun
Tarih:
2013-09
Başlık:
Transglutaminaz Enziminin Tavuk Köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazar:
URAN, Harun
;
AKSU, Filiz
;
YILMAZ, İsmail
;
DURAK, M. Zeki
Tarih:
2013
Başlık:
Kitosanla muamelenin Dondurulmuş Karideslerin Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazar:
BİNGÖL, Enver Barış
;
URAN, Harun
;
BOSTAN, Kamil
;
VARLIK, Candan
;
SİVRİ, Nükhet
;
ÜÇOK ALAKAVUK, Didem
Tarih:
2013
Başlık:
Dikkat Raflarda Böcek Var
Yazar:
AKSU, Filiz
Tarih:
2012
Başlık:
Mutfağımızdaki Kırmızı Altın: Safran
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
Tarih:
2012
Başlık:
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Yazar:
VARLIK, Candan
;
ERKAN, N.
;
ÖZDEN, Ö.
;
MOL, S.
;
BAYGAR, T.
Tarih:
2011
Başlık:
Su Dağıtım Sistemlerinde Mikrobiyel Biyofilm Oluşumu ve Stratejileri.
Yazar:
AKSU, Filiz
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2011
Başlık:
Pancar Pekmezi.
Yazar:
URAN, Harun
;
AKSU, Filiz
;
SERTAKAN, S.
;
YILMAZ, İsmail
Tarih:
2012
Başlık:
Geleneksel Bir Trakya Lezzeti: Cizleme (Mayalı Akıtma).
Yazar:
AKSU, Filiz
;
URAN, Harun
;
YILMAZ, İsmail
;
VARLIK, Candan
Tarih:
2012
Başlık:
Transglutamaz Enziminin Tavuk Köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi.
Yazar:
AKSU, Harun
;
VARLIK, Candan
Tarih:
2011
Başlık:
Trakya’nın Keşfedilmemiş Değeri Hardaliye.
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
SERTAKAN, S.
Tarih:
2012
Başlık:
Fonksiyonel Bir İçecek: Boza
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
SERTAKAN, S.
Tarih:
2012
Başlık:
Gıda Endüstrisinde Biyofilm Oluşumuna Bağlı Riskler.
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2011
Başlık:
Kaynar (Lohusa şerbeti).
Yazar:
AKSU, Filiz
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2011
Başlık:
Sübye (Kavun Çekirdeği) Şerbeti
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2012
Başlık:
Osmanlı Şerbetlerinden Özel Bir Lezzet, Demirhindi Şerbeti
Yazar:
AKSU, Filiz
;
ISSA, G.
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2012
Başlık:
Trakya Tarhanası.
Yazar:
AKSU, Filiz
;
URAN, Harun
;
VARLIK, Candan
;
SERTAKAN, S.
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2012
Başlık:
Başarının sırrı
Yazar:
ÇELİKKALE, Mehmet Salih
Tarih:
2011
Daha Fazla
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
AKSU, Filiz (15)
URAN, Harun (9)
VARLIK, Candan (9)
AKSU, Harun (7)
ALÇAY ÜNVER, Ayla (6)
BOSTAN, Kamil (5)
SERTAKAN, S. (4)
BİNGÖL, Enver Barış (3)
SİVRİ, Nükhet (3)
YILMAZ, İsmail (3)
... Daha Fazla
Konu
Gıda Bildiri (5)
gıda bildiri (3)
Akademik yazı (2)
gıda (2)
Chicken breast patty (1)
Chitosan, (1)
Frozen storage (1)
Gıda (1)
Karideslerde Bozulma ve Muhafaza (1)
Microbiological Growth During Cold Storage (1)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2012 (13)
2011 (7)
2013 (3)
Mevcut Dosya(lar)
Hayır (20)
Evet (3)
RSS Beslemeleri
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom