Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Yardım
Language
English
Türkçe
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
İAÜ Açık Erişim
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu --- Anadolu BIL Vocational School Of Higher Education
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-6 den 6.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Görüntüle
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2011
Gıda Endüstrisinde Biyofilm Oluşumuna Bağlı Riskler.
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
2012
Sübye (Kavun Çekirdeği) Şerbeti
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
2012
Mutfağımızdaki Kırmızı Altın: Safran
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
2012
Fonksiyonel Bir İçecek: Boza
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
SERTAKAN, S.
2012
Trakya’nın Keşfedilmemiş Değeri Hardaliye.
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
SERTAKAN, S.
2012
Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın
AKSU, Harun
;
AKSU, Filiz
;
Nassasra, G.I.A
Keşfet
Yazar
2
ALÇAY ÜNVER, Ayla
2
SERTAKAN, S.
1
Nassasra, G.I.A
Konu
2
gıda bildiri
1
Akademik yazı
1
gıda
1
Gıda Bildiri
Yayın tarihi
5
2012
1
2011