Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/3348
Başlık: Effects of cooking methods and temperatures on nutritional and quality characteristics of anchovy (Engraulis encrasicholus)
Yazarlar: Ingrassia Pier Luigi
Foletti Marco
Djalali Ahmadreza
Scarone Piercarlo
Ragazzoni Luca
Della Corte Francesco
Kaptan Kubilay
Lupescu Olivera
Arculeo Chris
von Arnim Gotz
Friedl Tom
Ashkenazi Michael
Heselmann Deike
Hreckovski Boris
Khorrram-Manesh Amir
Komadina Radko
Lechner Kostanze
Patru Cristina
Burkle Frederick M. Jr.
Fisher Philipp
Yayın Tarihi: 2014
Yayıncı: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
URI: http://hdl.handle.net/11547/3348
Koleksiyonlarda Görünür:Makaleler

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.