Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Yardım
Language
English
Türkçe
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
İAÜ Açık Erişim
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Kurumsal Yayınlardaki Makaleler
International Journal of Food Engineering Research (IJFER)
için
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-6 den 6.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Görüntüle
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2017
THE EFFECT OF PROCESSING TECHNOLOGIES ON LYCOPENE IN TOMATOES (Lycopersicon esculentum L.)
Türüt, Nahide
;
Arkun, Güner
2018
Contamination of Dioxins in Foods
Eşder, Banu
;
Arkun, Güner
2017
INVESTIGATION OF LEAD, CADMIUM, ARSENIC AND MERCURY IN SOME SEAFOOD FROM BLACK SEA AND MARMARA SEA BY ICP-MASS SPECTROMETRY
İnal Erdem, Gizem
;
Özpınar, Haydar
2018
Hydroxymethylfurfural (Hmf) Formation in Milk and Dairy Products
Özdal, Harun R.
;
Yıldız, Bihter
;
Arkun, Güner
2017
CHESTNUT FLOUR AND APPLICATIONS OF UTILIZATION
Mete, Merve
;
Dülger Altıner, Dilek
2017
EXAMINATION OF SOME CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF CAROB AND SOY FLOURS AND USAGE OF THEM IN BAKERY PRODUCTS
Hallaç, Şeyma
;
Dülger Altıner, Dilek
Keşfet
Yazar
3
Arkun, Güner
2
Dülger Altıner, Dilek
1
Eşder, Banu
1
Hallaç, Şeyma
1
İnal Erdem, Gizem
1
Mete, Merve
1
Türüt, Nahide
1
Yıldız, Bihter
1
Özdal, Harun R.
1
Özpınar, Haydar
.
sonraki >
Konu
1
Antioxidant activity
1
Arsenic
1
Bakery products
1
Blacksea
1
Cadmium
1
Carob flour
1
Cereal products
1
Chestnut flour
1
Dioxin
1
Dioxin analyzing techniques
.
sonraki >
Yayın tarihi
4
2017
2
2018
Has File(s)
6
true