Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/1061
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorAKILLIOĞLU, M.-
dc.contributor.authorALTIOK, Evren-
dc.date.accessioned2014-06-16T06:48:11Z-
dc.date.available2014-06-16T06:48:11Z-
dc.date.issued2013-04-
dc.identifier.citation1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, 11-13 Nisan 2013, Antalyaen_US
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11547/1061-
dc.titleÇeşitli Pekmezlerin Karakteristik Özelliklerinin Ortaya Konulması; Antioksidan ve Mineral Zenginliği ile Fonksiyonelliği Yüksek Yeni Ürün Tasarımı.en_US
dc.typeProceedingsen_US
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.