Skip navigation
Ana Sayfa
Listele
Bölümler &
Koleksiyonlar
Browse Items by:
Yayın Tarihi
Yazar
Başlık
Konu
Yardım
Language
English
Türkçe
Oturum
DSpace'im
Güncelleme Al
Profil Düzenle
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
İAÜ Açık Erişim
Arama
Arama:
Tüm DSpace
Enstitüler -- Institutes
Fen Bilimleri Enstitüsü -- Institute of Natural & Applied Science
Tezler -Thesis
için
Mevcut filitreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Yeni bir arama başlat
Filitreleri ekleyin:
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Has File(s)
Filename
File description
Eşittir
İ çerir
ID
Eşit değildir
İ çermez
ID değil
Sonuçlar 1-3 den 3.
önceki
1
sonraki
Bulunan Öğeler:
Görüntüle
Yayın Tarihi
Başlık
Yazar(lar)
2017
YABAN MERSİNİ ŞARABI YAPIMI VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN İNCELENMES
Uruk, Tuğçe
2017-06
ÜÇ FARKLI PROTEĠN KAYNAĞI KULLANILARAK ÜRETİLEN YENİLEBİLİR FİLMLERİN PEYNİR RAF ÖMRÜ ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Kaya Özkök, Gözde
2017
KARANFİL VE LİMON OTU ESANSİYEL YAĞLARININ ANTIOKSİDAN OLARAK KEKLERİN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Alredaie, Suhad
Keşfet
Yazar
1
Alredaie, Suhad
1
Kaya Özkök, Gözde
1
Uruk, Tuğçe
Konu
2
Antioxidant
1
Activity
1
Aktivite
1
Antioxidan
1
Biodegradable films
1
Blueberries
1
Cake
1
Cheese quality
1
Clove
1
Esensiyel yağlar
.
sonraki >